Tarot

Produse pe pagină:
Sortare după:

Modern Tarot Reader: Harness Tarot Energy for Personal Development and Healing

Let award-winning artist and astrologer Claire Goodchild help you to unlock the ancient mysteries of the tarot as you harness this powerful tool of self-discovery and spiritual growth. This elegant pack comes complete with a hauntingly beautiful tarot deck and a brief guide to the art...

102,00 Lei

Golden Botticelli Tarot Stoc momentan epuizat

Golden Botticelli Tarot

Arcanele inspirate din opera lui Botticelli sunt asternute cu foita de aur. In cutie exista o brosura explicativa. Este unul din cele mai spectaculoase seturi de tarot realizate de Lo Scarabeo. ..

106,00 Lei

Golden Tarot of Renaissance Stoc momentan epuizat

Golden Tarot of Renaissance

Arcanele inspirate din celebre picturi renascentiste sunt asternute cu foita de aur. In cutie exista o brosura explicativa. Este unul din cele mai spectaculoase seturi de tarot realizate de Lo Scarabeo. ..

106,00 Lei

Mibraming Magical Tarot Stoc momentan epuizat

Mibraming Magical Tarot

Fiecare arcana, majora sau minora, are un desen special care uluieste prin fantezia amestecului dintre flora, fauna si uman. ..

74,00 Lei

Nicoletta Ceccoli Tarot

Probabil unul din cele mai frumoase realizari ale Nicolettei Ceccoli. Fiecare arcana, majora si minora, are un desen special. Pachetul contine si Instructiuni in cinci limbi de circulatie internationala. ..

74,00 Lei

Tarot 3D: De Angelis Stoc momentan epuizat

Tarot 3D: De Angelis

22 arcane majore tridimensionale ..

56,00 Lei

Tarot Cloth: Celtic Labirynth Stoc momentan epuizat

Tarot Cloth: Celtic Labirynth

A stunning green velvet table cloth specially designed for reading the tarot with a beautiful pagan circle design. An important item for the divinatory rites. The cloth isolates the deck of cards from the earthly energies and assists the cartomant in moving his mind to a higher dimension. Each of the symbols that is embroidered onto the velvet refers to a particular esoteric tradition. ..

72,00 Lei

Tarot Lenormand Stoc momentan epuizat

Tarot Lenormand

Arcane care devin parte din viata fiecaruia, facand legatura cu planul spiritual. Cu instructiuni ..

74,00 Lei

Tarot of Druids Stoc momentan epuizat

Tarot of Druids

78 carti. Aura de sacralitate si putere spirituala a vechilor druizi. Simplitatea ritualurilor si traditiilor preotilor celti transmite bucurie si armonia cu natura. Cu instructiuni ..

74,00 Lei

Tarot of Metamorphosis Stoc momentan epuizat

Tarot of Metamorphosis

Sa intuiesti designul secret al metamorfozelor interiorare inseamna sa faci un pas spre implinirea psihologice si spirituala ..

74,00 Lei

Tarot of White Cats Stoc momentan epuizat

Tarot of White Cats

"Cele mai mici feline sunt niste capodopere" (Leonardo Da Vinci). "E geniul meu tutelar! Judeca, guverneaza si inspira totul in imperiul sau. E o zana? Sau poate e un zeu?" (Baudelaire). 78 de arcane cu instructiuni ..

74,00 Lei

Universal Tarot of Marseille Stoc momentan epuizat

Universal Tarot of Marseille

In spatele simplitatii imaginilor exista o profunda si straveche cunoastere exprimata prin limbajul simbolurilor. 78 de arcane pentru divinatie, cu instructiuni. Tarotul cel mai cunoscut ..

79,00 Lei

Visconti Tarot Stoc momentan epuizat

Visconti Tarot

Cel mai vechi si sofistica Tarot, realizat la cererea ducelui de Milano in sec.XV, cu foita de aur. Cartea analizeaza istoric Tarotul Visconti si explica alegoriile, semnificatia simbolurilor si metodele dde divinatie ..

106,00 Lei