CANCEL
Nu există rezultate.
 0722 494 500       nautilus@nautilus.ro     
Independent bookshop since 2000
Click & Collect: ridicare rapidă din librărie
Ridicare personală din easybox
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 180 lei
NEW IN

Larousse Patisserie and Baking

Hardback
ISBN:  9780600636205
RRP: 300,00 lei 240,00 lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile
 
CLICK & COLLECT
Ridicare rapidă din librărie
ADD TO BASKET

Descriere

Larousse Patisserie and Baking is the complete guide from the authoritative French cookery brand Larousse.

It covers all aspects of baking - from simple everyday cakes and desserts to special occasion show-stoppers. There are more than 200 recipes included, with everything from a quick-mix yoghurt cake to salted caramel tarts and a spectacular mixed berry millefeuille. Special features on baking for children, lighter recipes and quick bakes, among many others, provide a wealth of ideas.

More than 30 extremely detailed step-by-step technique sections ensure your bakes are perfect every time. The book also includes workshops on perfecting different types of pastry, handling chocolate, cooking jam and much more, demonstrated in clear, expert photography.

This is everything you need to know about pastry, patisserie and baking from the cookery experts Larousse.
 
 

 

Detalii

Editura: Hamlyn
An apariție: 2020
Nr. pagini: 512
Dimensiuni: 26.8 x 22.2 cm
NAUTILUS English Books este membru asociat al Booksellers Association of the UK and Ireland

Newsletter

Dacă dorești să te ținem la curent, te rugăm să introduci mai jos adresa de email
 Abonare
 Abonare
Acest site foloseste cookies pentru a personaliza conținutul, pentru analiza traficului și statistică; unele informații de utilizare a site-ului sunt procesate de partenerii noștri. Puteți oricând să ștergeți cookie-urile din browser. Citeste aici politica de cookies, politica de confidentialitate si termenii si conditiile de utilizare.
Am citit, am inteles si sunt de acord.