Despre Noi

NAUTILUS importă și distribuie cărți și multimedia în limba engleză din 1997. Sunt titluri alese de noi din oferta celor mai mari edituri din Marea Britanie și SUA, dar și titluri sugerate de prietenii noștri, cei care ne-au călcat odată pragul și au revenit cu placere. De la cărți pentru copii (inclusiv bebeluși) și adolescenți la literatură clasică, modernă (“clasicii” secolului XX) și contemporană (cărțile “proaspete”) suntem mereu în pas cu noile apariții. Romanul istoric, cel polițist, umorul și romanul grafic se mențin la un standard înalt al calității. Ne surprinde bucuria cu care descoperiți cărțile de la noi, la fel cum ne miră faptul că nu sunteți englezi, iar umorul britanic sau gustul pentru macabru uneori vă derutează. Zona Fantasy & SF ilustrează abundent evoluția genului până la cei mai “noi” autori de succes. Nu am putut omite albumele de artă prietenoase, lesne de mânuit ori de-a dreptul somptuoase, și nici cartea de arhitectură și design. Și pentru că se numesc tot “cărți”, dar cu înțelesuri tainice și schimbătoare, ne-am oprit și la Tarot-urile și la cărțile de joc pentru colecționari - de la Egiptul antic la moda Evului Mediu, istoria zborului sau manga. Pragmatici, am hotărât să ajutăm și învățarea limbilor străine prin cursuri interactive (pe support CD) - avem peste o sută de limbi care pot fi învățate din limbă maternă a utilizatorului. Fie că alegeți xhosa, tagalog sau yoruba, aveți sprijin în limbă română sau în orice altă limbă vă e mai lesne de folosit. Și dacă imaginarul ficțiunii ori pragmatismul cursurilor nu vi se par îndeajuns, adăugăm și cărțile de ezoterism. Totul în limbă engleză.

Sunteți bineveniți (virtual) pe site-ul nostru și pe paginile noastre de Facebook, Twitter și Instagram, dar și în mica noastră librărie (în realitate) unde găsiți cărțile cu o reducere de preț de 10% și unde puteți întâlni și pisica librăriei, Dungi. 


Nautilus English Books este membru asociat al Booksellers Association of the UK and Ireland.


Adresă:
Str. Arh Ion Mincu 17
Sector 1
011356
București 

Orarul librăriei Nautilus English Books:

ACTUALIZARE 24 Martie 2020: Incepand cu Miercuri, 25 Martie 2020, libraria noastra va fi inchisa. Continuam sa onoram comenzile online. 

ACTUALIZARE 20 Martie 2020: Temporar, incepand cu 21 Martie 2020, libraria noastra nu va mai fi deschisa sambata. Revenim la programul normal de indata ce situatia generala se imbunatateste.

Puncte de reper: Piaţa Victoriei, Statuia Aviatorilor, Piaţa 1 Mai (Ion Mihalache), Piaţeta Regelui, Consulatul Italiei, Ambasada Federaţiei Ruse, Colegiul Naţional de Informatică “Tudor Vianu”, Parcul Kiseleff etc


Mijloace de transport in comun: M1 si M2 Metrou (Piaţa Victoriei), autobuzele 205, 282 si 300 (staţia Piaţa Ion Mihalache), tramvaiele 24, 42, 45 (staţia Piaţa 1 Mai)


Detaliile companiei:
SC Nautilus Prodim SRL
Nr.ord.Reg.Com: J40/26343/1994
Cod Fiscal: RO 6706278
Adresa: Str. Arh Ion Mincu 17, Sector 1, 011356, Bucureşti


Detalii bancare:
Banca Comercială Română – Sucursala Sector 4
Cont RO65 RNCB 0067 0047 7917 0001