CANCEL
Nu există rezultate.
 0722 494 500       nautilus@nautilus.ro     
Independent bookshop since 2000
Click & Collect: ridicare rapidă din librărie
Ridicare personală din easybox
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 180 lei
NEW IN

Institut Paul Bocuse Gastronomique

Hardback
ISBN:  9780600634171
RRP: 420,00 lei 336,00 lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile
 
CLICK & COLLECT
Ridicare rapidă din librărie
ADD TO BASKET

Descriere

An ideal guide for professional chefs in training and aspiring amateurs, this fully illustrated, comprehensive step-by-step manual covers all aspects of preparing, cooking and serving delicious, high-end food.

An authoritative, distinctive reference book, it covers 250 core techniques in extensive, ultra-clear step-by-step photographs. These techniques are then put into practice in 70 classic and contemporary recipes, designed by chefs. With over 1,800 photographs in total, this astonishing reference work is the essential culinary bible for any serious cook, professional or amateur.

 

Detalii

Editura: Hamlyn
An apariție: 2016
Nr. pagini: 720
Dimensiuni: 27.6 x 24.1 cm
NAUTILUS English Books este membru asociat al Booksellers Association of the UK and Ireland

Newsletter

Dacă dorești să te ținem la curent, te rugăm să introduci mai jos adresa de email
 Abonare
 Abonare
Acest site foloseste cookies pentru a personaliza conținutul, pentru analiza traficului și statistică; unele informații de utilizare a site-ului sunt procesate de partenerii noștri. Puteți oricând să ștergeți cookie-urile din browser. Citeste aici politica de cookies, politica de confidentialitate si termenii si conditiile de utilizare.
Am citit, am inteles si sunt de acord.