CANCEL
Nu există rezultate.
 0722 494 500       nautilus@nautilus.ro     
Independent bookshop since 2000
Click & Collect: ridicare rapidă din librărie
Ridicare personală din easybox
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 180 lei
NEW IN

Pierre Herme: Chocolate

Hardback
ISBN:  9782080202741
RRP: 120,00 lei 96,00 lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile
 
CLICK & COLLECT
Ridicare rapidă din librărie
ADD TO BASKET

Descriere

Nicknamed the “Picasso of Pastry” by Vogue magazine, master pâtissier Pierre Hermé has revolutionized traditional pastry-making. Insatiably creative, in this new volume Hermé returns to his first passion―chocolate. Retracing his longstanding love affair with the versatile cacao bean, this work reveals daring creations that display the celebrated pastry chef’s signature innovative style, which has transformed the realm of pâtisserie. It includes thirty-five recipes, from original combinations such as chocolate, banana, and ginger cake or chocolate and lemon madeleines, to rich, iconic desserts like his Infiniment Chocolat Baba Cake, Infiniment Chocolat Macaron, or yuzu-flavored Éclair Azur. Following an intense, synergetic collaboration with photographer Sergio Coimbra, this unique book pays homage to the purity and simplicity of chocolate and its diverse forms and textures. Under Coimbra’s lens, every facet of chocolate is captured in its essence, tempting the reader to enjoy the myriad delights that constitute Pierre Hermé’s extraordinary chocolate repertoire.
 
 
 

 

Detalii

Editura: Flammarion
An apariție: 2016
Nr. pagini: 284
Dimensiuni: 35.8 x 27.2 cm
NAUTILUS English Books este membru asociat al Booksellers Association of the UK and Ireland

Newsletter

Dacă dorești să te ținem la curent, te rugăm să introduci mai jos adresa de email
 Abonare
 Abonare
Acest site foloseste cookies pentru a personaliza conținutul, pentru analiza traficului și statistică; unele informații de utilizare a site-ului sunt procesate de partenerii noștri. Puteți oricând să ștergeți cookie-urile din browser. Citeste aici politica de cookies, politica de confidentialitate si termenii si conditiile de utilizare.
Am citit, am inteles si sunt de acord.